paulkaufman.nl

Over Paul Kaufman

Als je op deze pagina bent beland, weet je hoogstwaarschijnlijk al met wie je te maken hebt.

Mijn naam is Paul Kaufman, online marketeer en gespecialiseerd in zoekmachine-optimalisatie. Waarom SEO? Omdat het de perfecte mix is van techniek, strategie en creativiteit.

Bovendien is het optimaliseren van pagina’s bijzonder verslavend. Elke website is weer een nieuwe uitdaging!

Kijk gerust eens rond, lees mijn blog of neem contact op.

Paul Kaufman | paulkaufman.nl

Skills & Expertise

Op dit moment richt ik me volledig op SEO, maar heb ook ervaring met Google Ads, Facebook-marketing en content marketing.

Als hoofdredacteur van Siked.nl (i.e. een website met klimnieuws die helaas niet meer bestaat) bedacht ik samen met mijn collega’s nieuwe strategieën om onze adverteerders te promoten. Het resultaat was een serie aansprekende video’s, trip reports en interviews, om de naamsbekendheid van onze commerciële partners te verbeteren.

Daarnaast heb ik genoeg ervaring met Google Ads om niet uitgelachen te worden door mijn PPC-collega’s. Toch ben ik verre van een expert. Als SEO-specialist werk ik nauw samen met het Ads-team om websites te optimaliseren en analyseren.

Tot slot heb ik een aantal jaar als freelance-copywriter gewerkt. Ik heb toen voor zeer uiteenlopende klanten teksten geschreven, die voor rapportages, websites en zelfs boekpublicaties werden gebruikt. Met andere woorden: ik heb een scherpe pen en weet ermee om te gaan.

SEO
Strategie
SEA
Copywriting
Social media

Gonect Online Marketing

Doordeweeks reis ik met veel plezier naar het gemoedelijkste dorp van Brabant. Vanuit het zonnige Someren opereert Gonect, een online marketingbureau dat gespecialiseerd is in e-mailmarketing, social media, Google Ads en natuurlijk zoekmachine-optimalisatie.

We zijn een jong en energiek team dat het beste resultaat voor onze klanten wil halen. Neem direct contact op en leer wat online marketing voor jouw bedrijf kan betekenen.

Gonect Online Marketing | paulkaufman.nl